Thursday, October 11, 2007

Mehmet Uzun 'u da kaybettik


"Uzun süredir yakalandığı mide kanseri nedeniyle tedavi gören ünlü edebiyatçı Mehmet Uzun,11 Ekim 2007 günü Diyarbakır'da yaşamını yitirdi."


Bugün güzel başladı, geceyi geçirdiğim arkadaşımın üsküdardaki evinde sabah çok güzel bir kahvaltı ile güne başladım. Her iş günü olduğu gibi yine hazırlanıp vakfın yolunu tuttum. bayram arefesi olduğu için yatım gün çalışacaktım ki zaten öyle de oldu fakat, işten çıkarken kötü bir haberle sarsıldım... Abartmıyorum gerçekten üzüldüm, inanamadım, bir sürü duygu üst üste, kırgınlık, hayal kırıklığı, karmakarışık oldu beynim! hüseyin abi verdi haberi Mehmet Uzun ölmüş!! Nasıl olur dedim ve oturdum kaldım. Bu memleket aydınlarını hep kötü karşıladı ve iyi ağırlayamadı. Ve hep kaybetti ki en acısı da kaybettiğinin farkında olmadan. Sevgisiz, tahammülsüz ve en önemlisi yerlede sürünen cehalete rağmen hala kendisiyle gurur duyan, birbiriyle barışamayan aslında en önemlisi kendiyle barışamayan bir toplumun çocuğu olarak, okuduklarıma zenginlik katan, başkalaştırdığımız bir coğrafyadan yani benden yani bizden olan edebiyatçıyı kaybetmiş olmaktan duyduğum üzüntüyü paylamak istedim. hoşçakal Mehmet Uzun!!!

RİTMİ YAKALA DİYE BUYURDU ZERDÜŞT

Ve Böyle Buyurdu Zerdüşt

Daha çok bşındayım, ellerim henüz su topladı ve şişti ve morardı ama zamanla ehlileşecek, ben de birlikte tabii......!




















İlkin tumba ile açılış yaptık, ardından darbuka ile devm edecekmiş çünkü darbuka tumbadan zor imiş, öyle dedi örtmenim, sonra da işte bu!!! bateryyyyyyyy






Wednesday, October 03, 2007

bittiiiii




mevsim can çekişiyor, ben sevmiyorum sonbaharsonununu ben sevmiyorum kışı, bu kış ve sonbahar sonunda kendime mutluluklar diliyorum. dalacak manzaralar olsun istiyorum. Bu sıkıcı kış renklensin istiyorum...< İstersem olur biliyorum:))